Agedashi-dofu 揚げ出し豆腐

Agedashi-dofu is deep-fried tofu with amber sauce. The important point is the delicious broth of a soy sauce base. 

 

Each home has various delicious tastes about the broth. Moreover, when the dish is eaten with grated radish, ginger, and mushrooms, it is still more delicious. 

 

Since you can make the dish easily, you can eat the wonderful tofu dish at your home. 


揚げ出し豆腐は、油で揚げた豆腐に琥珀色の出汁を掛けたもの。その重要なポイントは、醤油ベースの美味しい出汁です。その出汁に関して、各家庭が様々な美味しい味をもっています。また、その料理は、大根おろしや生姜、きのこと一緒に食べるとさらに美味しい。簡単に作れるので、あなたの家庭でも美味しく食べられます。


A Japanese glass windchime

ガラス風鈴

The Japanese glass windchime has elegant pictures and sound. The windchime makes you cool from both vision and hearing. 

 

If summer comes, a windchime festival will be held in various parts of Japan. The windchimes in scenery (nature, temples and shrines, a Japanese-styled house, etc.) of Japan are the most graceful. 

 

You will be still cooler, if you wear a yukata and participate in this wonderful festival. 

 

日本のガラス風鈴は、風流な画と音をもっている。その風鈴は、視覚と聴覚の両方からあなたを涼しくさせる。夏になると、日本の各地で風鈴祭りが開催される。日本の風景(大自然や寺社、日本家屋など)の中の風鈴は、もっとも優美である。あなたが浴衣を着てこの素晴らしい祭りに参加すれば、さらにクールになるだろう。